Koti

5 loistavaa tehtävälistasovellusta, joiden avulla voit tehdä kaiken kotona

Kuinka monta kertaa olet sanonut itsellesi, että suoritat tietyt tehtävät kotona vain unohtaaksesi ne kokonaan muutaman päivän kuluttua? Jos näin jatkuisi, et saisi mitään tehtyä ja kotisi kärsisi, mutta onneksi on tapa saada kaikki takaisin hallintaan. Yksi nopea katsaus näiden tehtävälistasovellusten ominaisuuksiin auttaa sinua ymmärtämään, että sinusta voi tulla pääsuunnittelija yhdessä yössä.

Porkkana-tehtävät

Tiedän, että markkinoilla on paljon hyödyllisiä tehtävälistasovelluksia, ja jokainen niistä on omalla tavallaan erityinen, mutta en usko, että törmäät moniin, joilla on oma persoonallisuutensa. Tämä sovellus toimii eräänlaisena virtuaalisena lemmikkinä, jonka tarvitset pysyäksesi onnellisena, joten se tarkoittaa, että kun sanot, että aiot tehdä tiettyä työtä ympäri taloa, et velttoile. Sinulle on myös luvassa paljon palkintoja, ja voit avata minipelejä, mikä tekee Carrot To-Dosta luokkansa jännittävimmän sovelluksen.

Taskuluettelot

Vaikka kaikki ovat riippuvaisia ​​puhelimistaan, sinulla ei aina ole omaasi käsillä, mutta se ei tarkoita, että et halua kirjoittaa muistiin joitakin suoritettavia tehtäviä. Saatat yhtäkkiä muistaa, että sinun on korjattava muutamia asioita ullakolla, joten kirjoita vain tehtävälistasi, niin voit ottaa siitä valokuvan ja lisätä sen taskuluetteloihin. Sen avulla voit myös järjestää tehtäväsi uudelleen niiden tärkeysjärjestyksen mukaan, koska jotkin asiat on ehkä hoidettava ennen mitään muuta.

2DO

Kuka tahansa voi kirjoittaa muistiin suoritettavan tehtävän, mutta jokaisessa tehtävässä voi olla useita tehtäviä, ja voit heittää ne 2DO: hen ja avattavasta valikosta voit tarkastella niitä kaikkia samanaikaisesti. Sen avulla voit myös asettaa erilaisia ​​tehtävälistoja eri luokkiin, mikä auttaa pitämään kaiken puhtaana ja siistinä. Jos jätät muistutuksen huomioimatta, tämä ei haittaa tätä sovellusta, sillä voit asettaa useita hälytyksiä, jotta et unohda tehdä jotain.

Calvetica kalenteri

Kuten nimestä saattoi arvata, Calvetica Calendar on edistynyt kalenterisovellus, joka sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat suunnitella tehtävänsä etukäteen. Voit määrittää kaiken ja sinua muistutetaan tiettyjen tehtävien suorittamisesta yksittäisinä päivinä. Jos tavallinen pesukonekorjaajasi on lomalla, voit asettaa muistutuksen soittaa hänelle heti, kun hän palaa. Se on hyvä myös syntymäpäivien muistamiseen, jotta voit muistuttaa itseäsi lahjan ostamisesta viikkoa ennen juhliin menoa.

Wunderlist

Olemme tallentaneet parhaat viimeiseen asti, koska Wunderlist on enemmän kuin yksinkertainen tehtävälistasovellus. Se on erittäin tehokas, ja voit määrittää tiettyjä tehtäviä, jotta voit jakaa ne muiden ihmisten kanssa. Tämä auttaa, kun työskentelet jonkun muun kanssa asioiden hoitamisessa kotona, ja koska se synkronoidaan useiden laitteiden kanssa, kuka tahansa näkee, missä vaiheessa tehtävä on millä tahansa käyttämällään laitteella. Voit myös lisätä kommentteja kuhunkin tehtävään sen sijaan, että välität tiedot henkilökohtaisesti.

Huono muisti ei tarkoita mitään

Kun aloitat käyttämään jotakin näistä sovelluksista, huomaat nopeasti, ettei sillä ole väliä, kuinka monta tehtävää sinun tulee suorittaa kotona. Älä unohda sovelluksia, ja saat lopulta kaiken, mitä tarvitset, mutta muista vain, että aina kun haluat suorittaa tietyn tehtävän, sinun on syötettävä se sovellukseen ja kaikki on kunnossa.

Related posts

Kuinka kotisi parantaminen parantaa elämääsi

Kristopher Ulises