Liiketoiminta

5 uskomatonta kirjanpitosovellusta, joita kaikkien pienyritysten tulisi hyödyntää

Mitä yhteistä kaikilla pienillä yrityksillä on? Jos he eivät hallitse talouttaan, he päätyvät kaatumaan ja se tapahtuu useammin kuin uskotkaan. Älä joudu saman kohtalon uhriksi, sillä potkaiset itseäsi, mutta sinun ei silti tarvitse huolehtia sotkemisesta. Tällä hetkellä on tarjolla monia mahtavia kirjanpitosovelluksia, jotka auttavat sinua saamaan taloutesi kuntoon. Tarkastelemme nyt muutamia.

Kenkärasia

Onko sinulla aavistustakaan, mistä he saivat idean nimelleen? Jos teet sen, koska olet syyllistynyt siihen, että olet heittänyt kuitisi kenkälaatikkoon, mikä on hienoa, koska ne ovat kaikki samassa paikassa, vaikka kirjanpitäjäsi ei olekaan tyytyväinen sinuun, kun verotusaika koittaa. Nyt he ovat tehneet kenen tahansa helpoksi säilyttää kopion jokaisesta yrityskuitista, koska otat siitä vain valokuvan ja se tallennetaan sovellukseen. Lisäksi voit saada kuluraportteja milloin tahansa muutamalla napsautuksella. nappi.

Helppoja kirjoja

Jos teet vain pientä operaatiota, et ehkä halua käyttää täysimittaista kirjanpitoratkaisua, koska ne ovat tehokkaita ja vaikeita saada päähän, joten Easy Books on loistava vaihtoehto. Se, että se ei ole täynnä tuhansia kehittyneitä ominaisuuksia, joita et koskaan käytä, ei tarkoita, etteikö se olisi ammattimainen yritysratkaisu, mutta voit seurata kaikkia talousasioitasi helposti etkä tuhlaa paljon aikaa joka päivä, sillä tietojen syöttäminen sovellukseen on nopeaa ja kivutonta.

Tuoreita kirjoja

Aiemmin jätit aina paperin jäljet ​​ja kaikki kirjasi heitettiin laatikkoon, joten tunnet olosi paljon paremmaksi nyt, kun kaikki tärkeät taloustietosi voidaan tallentaa pilveen. Fresh Books on yksi suosituimmista kirjanpitoohjelmistoista maailmassa ja voit käyttää sitä moneen asiaan, kuten laskujen lähettämiseen asiakkaillesi ja kaikkeen käyttämäsi ajan seuraamiseen. Vaikka se on premium-ratkaisu, sitä on helppo käyttää, kun olet leikkinyt sen kanssa jonkin aikaa.

Kashoo kirjanpito

Kashoo Accounting on yksi niistä all-in-one-kirjanpitoratkaisuista, joista tulet rakastamaan, ja se on täynnä monia ammattilaisominaisuuksia. Jos sinulla on tällä hetkellä kirjanpitäjä tai liikekumppani, he voivat käyttää täsmälleen samat tiedot kuin sinä, mikä voi helpottaa asioita. Offline-käyttö on hyödyllistä, kun haluat työstää jotain, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä, joten sinulla ei ole tekosyitä, jos et saa kaikkea hoidettua ennen verotusaikaa.

inDinero

On olemassa monia kirjanpitopalveluita, jotka auttavat sinua säästämään paljon rahaa, mutta loppujen lopuksi on sinun vastuullasi säästää mahdollisimman paljon pitämällä kirjaa kuluistasi. Voit tehdä sen paljon helpommin, jos lataat inDineron, koska kaikki yritystilisi ja luottokorttisi voidaan tallentaa samaan paikkaan. Näet, mitä tapahtuu, ja voit asettaa hälytyksiä muistuttamaan sinua säännöllisesti, kuinka paljon tilillesi tulee ja menee ulos.

Helpota elämääsi

Jos saat taloutesi kuntoon, on todennäköisempää, että yrityksesi selviää kaikista kovista iskuista. Et koskaan tiedä, milloin jotain pahaa saattaa tapahtua, joten aloita näiden sovellusten käyttö jo tänään, niin tiedät ainakin mitä rahoillesi tapahtuu.

Related posts

Miksi perustaa oma yritys? – 8 loistavaa syytä ryhtyä yrittäjäksi!

Kristopher Ulises

Otsikko: Kestävien käytäntöjen vaikutus liiketoiminnan maineeseen

Kristopher Ulises

Muuttuvan Kuluttajakäyttäytymisen Haasteet ja Ratkaisut

Kristopher Ulises