Koti

Kuinka kotisi parantaminen parantaa elämääsi

Kodin parantaminen ei ole vain vaikutuksen tekemistä vieraisiin. Kyse ei myöskään ole vain siitä, että kiinteistösi saadaan käytännöllisesti katsoen toimivaksi, jotta sinulla on paikka nukkua ja jossa tiskit. Sen sijaan on tärkeää käyttää aikaa kotisi parantamiseen, koska se auttaa tekemään elämästäsi parempaa, nautinnollisempaa ja mukavampaa monin tavoin. Lue ja katsomme yksityiskohtaisesti, kuinka kodin parantaminen tekee elämästäsi nautinnollisempaa ja hieman helpompaa. Samalla tarkastelemme erityisesti niitä asioita kodin ympärillä, jotka vaikuttavat eniten elämänlaatuamme.

Työ ja siisteys

Kotiin tuleminen siistiin kotiin on sata kertaa mukavampaa kuin kotiin tuleminen pölyn ja lian peittämään ja huonosti järjestettyyn kiinteistöön. Siivoamiseen varattu aika vaikuttaa mielialaamme ja auttaa meitä rentoutumaan, rentoutumaan ja nauttimaan yleisesti vapaa-ajasta.
Mutta vaikka rentoutuminen siistissä kodissa saattaa olla erittäin rentouttavaa, ei niin rentouttavaa ole siivouksen tekemiseen kuluvan ajan käyttäminen.
Sellaisenaan luo kodin pohjaratkaisu, joka tekee kiinteistösi aina puhtaamman ja vähentää työmäärää sen säilyttämiseksi, on erinomainen tapa kohentaa elämänlaatuasi. Tämä tarkoittaa suhteellisen minimaalisen asettelun säilyttämistä, joka ei luo paljon pölynkeräyspaikkoja sinulle tehdystä työstä.

Terveys ja mieliala

Kotisi on myös erittäin vastuussa terveydestäsi monin tavoin. Ilmeinen korrelaatio tässä on, että jos kotisi on erittäin epäpuhdas, olet todennäköisemmin sairas. Ja monet myrkyt ja elementit, kuten home ja pöly, voivat pahentaa tätä ongelmaa.
Mutta on muitakin hienovaraisempia tapoja, joilla kotisi voi vaikuttaa terveyteen. Esimerkiksi kiinteistösi pääsevä valo ei vain paranna tai vaikuta negatiivisesti uneesi, vaan myös mielialaasi, D-vitamiinitasosi ja paljon muuta.
Samaan aikaan sisään tulevan melun määrä voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin nukut, millä on suuria vaikutuksia terveytesi koko loppupäivän ajan. Korjaus voi auttaa ehkäisemään sairastumista, lisäämään virkeyttä aamuisin ja yleisesti moninkertaistamaan hyvinvointiasi.

Aktiviteetit

Kotisi on myös olemassa useiden toimintojen mahdollistamiseksi. Ilman olohuonetta emme voisi rentoutua iltaisin television ääressä pizza sylissämme. Samaan aikaan ilman ruokapöytää meillä ei kuitenkaan olisi mahdollisuutta syödä illallista perheidemme kanssa.
Voit myös mennä tätä pidemmälle lisäämällä ylimääräisiä huoneita ja tiloja mahdollistaaksesi monia muita aktiviteetteja. Entä esimerkiksi kotikuntosali, jossa treenata? Pelihuone, jossa pelata biljardia? Tai uima-allas? Ja sitten kuvittele kuinka paljon parempaa elämä on, kun pääset kuntoon ja leikkiä perheen kanssa uima-altaalla heti töiden jälkeen… Jotta voit tehdä asioita, joita haluat tehdä, tarvitset talon, joka tukee näitä aktiviteetteja.
Sitten on myös se tosiasia, että kodin sisustaminen voi olla harrastus sinänsä ja suuri ylpeyden lähde. Kun aloitat kodin parantamisen laajasti, huomaat, että se todella muuttaa elämääsi ja rohkaisee sinua tulemaan luovemmaksi ja kekseliäämmäksi.
Lyhyesti sanottuna kodin suunnittelu ei ole vain käytännön työtä tai tapa tehdä vaikutus ystäviin. Se voi muuttaa koko elämäsi.

Related posts

5 loistavaa tehtävälistasovellusta, joiden avulla voit tehdä kaiken kotona

Kristopher Ulises