Teknologia

Vähennä stressitasosi kotona käyttämällä 5 upeaa Android-sovellusta

Kun ihmiset kertovat sinulle, että kodin ostaminen on stressaavaa, he laiminlyövät kertoa sinulle, että joskus on vaikeampaa hoitaa asuntoa, koska palloja on niin paljon, että sinun täytyy jongleerata. En tiedä kuinka hyvä olet jongleerauksessa, mutta ympärilläsi on muutamia sovelluksia, jotka toimivat ylimääräisinä käsipareina ja tekevät elämästäsi sata kertaa helpompaa. Katso katseesi joihinkin näistä, joista aiomme puhua tänään, ja lataa ne, jos uskot niiden auttavan.

Minun muotiassistentti

Kun omistat paljon vaatteita, voi olla hankalaa yrittää seurata kaikkea. Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse etsiä kaapistasi, kun yrität päättää mitä puet päällesi, sillä voit valita My Fashion Assistant -sovelluksen avulla. Ennen kuin aloitat, sinun on ladattava valokuva kaikista vaatteistasi, mutta sen ei pitäisi kestää kauan, ennen kuin se on valmis. Riippumatta siitä, kuinka sotkuiseksi vaatekaappisi tulee, et menetä mitään ja näytät aina upealta ennen kuin astut ulos kotoa.

Kirjakokoelma ja -luettelo

Muistatko sen kirjakokoelman, jonka ostit vuosia sitten ennen Kindlen julkaisua? Nykyään voit tallentaa tuhansia kirjoja pieneen vempaimeen, mutta jos rakastat kirjoja, sinulla saattaa silti olla satoja niitä kotonasi. Saatat myös olla mahdollisuus, että luet edelleen mieluummin fyysisiä kirjoja, joten on vielä järkevämpää ladata Book Collection & Catalog -sovellus. Et koskaan unohda, mitä kirjoja sinulla on makaamassa, koska ne kaikki luetteloidaan sovelluksen sisällä.

MyHome Pro

On viisasta pitää yksityiskohtainen luettelo kaikesta omistamastasi, ellet ole minimalisti, joka mahtuu kaiken omaisuutensa matkalaukkuun. On useita eri syitä, miksi haluat tehdä tämän, ja turvallisuus on ehdottomasti yksi niistä, mutta tarvitset hyvän työkalun saadaksesi työn kunnolla tehtyä ja MyHome Pro sopii kuvaukseen. Sen sijaan, että kirjoittaisit jokaisen omaisuutesi aloittaessasi, voit valita joitain asioita jättimäisestä luettelosta saadaksesi työn valmiiksi nopeammin.

Todoist

Näytä minulle joku, jolla on puhdas ja siisti koti, niin näytän sinulle jonkun, joka osaa järjestää kaiken tehokkaasti. Valitettavasti emme kaikki ole yhtä taitavia asioiden hoitamisessa, joten useimmat meistä voisivat käyttää tehtävälistasovellusta, ja Todoist on loistava valinta. Jos sinun täytyy muistaa soittaa kuivausrummun korjaajalle tai sinetöidä ikkunat uudelleen ennen kuin alkaa taas sataa, voit heittää tehtävät sovellukseen ja se estää sinua jättämästä niitä ajatuksiisi.

Laskun muistutus

Yksi tärkeimmistä tehtävistä, jotka meidän tulee tehdä joka kuukausi, on laskujen maksaminen ajallaan, koska niiden maksamisen unohtaminen maksaa sinulle rahaa ja aiheuttaa turhaa stressiä. Ainoa tapa maksaa ne ajallaan ajattelematta niitä jatkuvasti on ladata Bill Reminder -sovellus. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia laskujen saapumisesta ja kasautumisesta, koska sovellus kertoo sinulle tarkalleen, milloin ne erääntyvät. Kun paino on nostettu harteiltasi, hyödyt siitä suuresti ja kaikki voidaan tehdä yksinkertaisella sovelluksella.

Stressistä tulee menneisyyttä

Tiedän, että kaikki näyttävät stressaantuneen tällä hetkellä, mutta kuten näet, tällä hetkellä on paljon sovelluksia, jotka vähentävät stressiäsi kotona, joten sillä ei ole väliä, kuinka vaikeaa se on työssä. Ehkä tulevaisuudessa stressistä tulee menneisyyttä kaiken sen tekniikan takia, jota tarvitsemme asioiden helpottamiseksi.

Related posts

Täytyykö puhelin laittaa jatkuvasti laturiin? – 7 vinkkiä, joiden avulla puhelimen akun kesto paranee

Kristopher Ulises

Miten teknologian kehitys on vaikuttanut yritystoimintaan?

Kristopher Ulises

Tekoälyn Rooli Räätälöidyssä Lääketieteessä

Kristopher Ulises